آخرین اخبار
کد مطلب: 102395
جزئيات جلسه يکي از سران فتنه با يک تشکل دانشجويي/شروع اصلاحات داخلي در دولت بعد از توافق
تاریخ انتشار : 1394/04/29 09:57:43
نمایش : 1312
عضو فعال فتنه که هم اکنون آزادانه ديدارها و برنامه هاي مختلفش را پيگيري مي کند سه نکته اساسي را براي اصلاح طلبان مطرح کرده که بر اساس آن مسير تعامل با دولت يازدهم را مشخص مي‌کند.
به گزارش سلام لردگان،به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا، چندي پيش در جلسه يکي از سران فتنه با تعدادي از اعضاي يک تشکل دانشجويي برخي حضار از عملکرد دولت يازدهم به ويژه روحاني در قبال اصلاح طلبان و سياست داخلي اين دولت انتقادات تند و تيزي را مطرح کردند

 

عضو فعال فتنه که هم اکنون آزادانه ديدارها و برنامه هاي مختلفش را پيگيري مي کند در اين جلسه  سه نکته اساسي را براي اصلاح طلبان مطرح کرده که بر اساس آن مسير تعامل با دولت يازدهم را مشخص مي‌کند.

 

وي در اين جلسه با بيان اين موضوع که اولويت و مسئله اصلي کشور در حال حاضر سياست خارجي است،‌ تأکيد کرده است که بايد از مجراي سياست خارجه  وارد سياست داخلي شد.

 

اين عضو فعال فتنه در جواب انتقاد ها از روحاني ضمن برشمردن برخي از اقدامات روحاني گفته است که «روحاني در سياست خارجي کار بسيار بزگي انجام داده که حتي من هم توانايي اين اقدامات را نداشتم».

 

وي در نهايت مدعي شده است که يک مقام بلند پايه دولتي به وي گفته که هنوز در سياست داخلي کاري نشده و بعد از توافق قرار است برنامه اصلاحات داخلي در دولت شروع شود.

 

با روي کار آمدن دولت يازدهم، سهم خواهي هاي اصلاح طلبان از دولت آغاز شد و بسياري از آنها که معتقد بودند عامل اصلي پيروزي روحاني در انتخابات اصلاح طلبان بودند، خواستار فعاليت بيشتر در دوبت يازدهم شدند.

 

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس